0735402828

Residence interior

inredningstjänster

Kontakta oss, vi levererar ert drömboende. 

Inredningshjälp hemma. Vi hjälper dig att få till helheten och känslan du önskar i ditt hem. Vi tar fram moodboards och ger ett komplett inredningsförslag till alla rum som önskas i ditt hem. Från nybyggnation till renoveringar. Vi hjälper er med projektering, konceptutveckling, belysning, planlösning, färgsättning, materialval, kök och badrum. Vi jobbar i hela Skåne samt online i resten av Sverige .

möblering av ditt hem

Vi hjälper dig att skapa en harmonisk och estetiskt tilltalande hemmamiljö med vår möbleringstjänst. Ommöblering eller nytt? Vi optimerar dina ytor och hjälper dig att förbättra layouten för en skönare känsla.  Tack vare RUT-avdraget kan du också få  möblerna monterade. 


Från Idékoncept till komplett design 

Få hjälp att skapa det ultimata hemmet som känns helt unikt för dig! Vi ger förslag på möblering, färgsättning, ljussättning, dekorationer och inköpsplanering. När du anlitar oss får du en moodboard, konceptboard, renderade 3D bilder, rumsbeskrivning och en inköpslista som hjälper dig att skapa det där speciella hemmet du drömt om. 
PROJEKTLEDNING Om du vill förenkla och säkra ditt inredningsprojekt, så  tar Brunnsviken Design hand om hela processen - inköp, renovering, kontakt och samordning med hantverkare och leverantörer. Vi känner till vad som krävs och har ett stort nätverk av pålitliga leverantörer och hantverkare. Med vår projektledning kan du vara säker på att allting går som det ska och att det exakta konceptet följs. Du får en personlig projektledare som kommer hålla kontakt med leverantörer och hantverkare, genomföra beställningar, planera leveranser, hålla regelbundna byggmöten och ge dig löpande, skriftlig information kring projektet. När projektet är klart sammankallar vi till ett möte med dig som kund, projektledaren och byggledaren för att säkerställa att allting är utfört korrekt. Med vår projektledning kan du gå in i ditt nya hem med förtroende och säkerhet.

projektLEDNING

Om du vill förenkla och säkra ditt inredning-eller byggprocess, så  tar Residence Interior hand om hela processen - inköp, renovering, kontakt och samordning med hantverkare och leverantörer. Vi känner till vad som krävs och har ett stort nätverk av pålitliga leverantörer och hantverkare. Med vår projektledning kan du vara säker på att allting går som det ska och att det exakta konceptet följs. Du får en personlig projektledare som kommer hålla kontakt med leverantörer och hantverkare, genomföra beställningar, planera leveranser, hålla regelbundna byggmöten och ge dig löpande, skriftlig information kring projektet. När projektet är klart sammankallar vi till ett möte med dig som kund, projektledaren och byggledaren för att säkerställa att allting är utfört korrekt. Med vår projektledning kan du gå in i ditt nya hem med förtroende och säkerhet.

Färgsättning

Residence Interior erbjuder en tjänst för hjälp med färgsättning som kan hjälpa dig att skapa den perfekta färgpaletten för ditt hem eller arbetsutrymme. Vi hjälper dig att välja färger som kompletterar din inredning och skapar en harmonisk och behaglig atmosfär.

Tjänsten för färgsättning börjar med en konsultation där du får möjlighet att diskutera dina önskemål och behov. Designern kommer att ta hänsyn till faktorer som rummets storlek, ljusförhållanden och befintlig inredning för att kunna ge dig råd om val av färger.

Genom att använda professionella verktyg och sin expertis inom färglära skapar vi färgprover och moodboards för att hjälpa dig att visualisera hur olika färger skulle se ut i ditt rum.  Vi rekommenderar även vilka typer av färger som passar bäst för olika rum och användningsområden.

När du har valt dina färger kan Residence Interiors hjälpa dig att koordinera och implementera färgsättningen i ditt hem eller arbetsutrymme. 

Belsysning 

Rätt ljus är viktigt, det påverkar vårt välbefinnande och vår hälsa. Bra belysning kan förbättra vår koncentration och produktivitet, minska ögonbelastning och trötthet samt bidra till en bättre sömnkvalitet. Rätt ljus förbättrar  estetiken i ett rum. Genom att använda olika belysningslösningar kan man framhäva arkitektoniska detaljer, skapa en inbjudande atmosfär och betona specifika områden eller föremål. Rätt ljus också påverka energieffektiviteten i ett hem eller en arbetsplats. Genom att välja energisnåla ljuskällor och optimera belysningsnivåerna kan man minska energiförbrukningen och spara pengar på lång sikt.

Interior personal shopper, inredningsdesigner, inredningsdetaljer, inredningsinspiration, inredningskonsultation, inredare Skåne, Residence Interior, detaljer till hemmet

Interior personal Shopping

Vill du på ett enkelt och smidigt sätt förnya hemma eller i din trädgård? Nya gardiner, accessoarer, mindre eller större möbler, växter, förnya i din trädgård eller på din uteplats? 

Vi shoppar, levererar och stylar upp på plats.  

Efter en noggrann konsultation av dina önskemål  samt utsatt budget shoppar vi till dig. Vi ger först ett förslag på inköpslista som ska godkännas av er. 

Offert på arbetskostnaden skickas för godkännande och vi fakturerar efter utfört arbete. 

kök

Vi konsulterar noggrant era behov, mäter och ritar upp vårt förslag på kök. Vi presenterar även  renderade 3D bilder för att ni bättre ska kunna visualisera ert nya kök. 

Platsbyggda möbler

platsbyggda & specialanpassade möbler

Vi designar och ritar upp måttanpassade platsbyggda möbler.